Kakmonstermuffins



Mamma har varit i farten igen och bakat.
Vad sägs om kakmonstermuffins ;D










All kopiering utav text och bild förbjuden©

Kommentarer
Postat av: Cagebird

Hahahaha, vilka sköningar! Hugo kommer så småningom vara den mest populära killen i skolan då det blir tal om kalas och fest. ALLA ungar kommer att vilja komma hem till honom och frossa i bullar & kakor!

Här snackar vi inte sockerkaka i halvfabrikat utan underbara, fantasifulla godsaker som får varje barn att känna som om de var i himmelriket!! (Varför blev inte mamma konditor???)

Lyllos Hugo!

Kram Skumbanan ;)

2012-02-16 @ 21:31:37
Postat av: Ote

När jag gick hemma och var mammaledig & arbetslös så bakade jag mycket och experimenterade, när jag sedan skulle söka jobb och aldrig fick nåt, så var jag inne på att utbilda mig till konditor. Nu är det en avkopplande sysselsättning. Ju svårare desto roligare. Synd bara att lilleman inte äter sånt här. Han inte tycka om. En trevlig kväll önskas

2012-02-16 @ 21:43:10
Postat av: Cagebird

Men vad synd att du inte utbildade dig ändå. Du skulle ha gått långt inom branschen! :) Och lilleman, vad äter han då? Kanelbullar och kakor iallafall?

Önskar herrskapet en härlig fredagskväll.

2012-02-17 @ 18:07:17
Postat av: Ote

Cagebird: Lilleman äter inte bröd överhuvudtaget. Avokado,ägg,oliver helt enkelt vuxensmaker och en o annan godisbit. Det är roligt att ha bakeriet som hobby oxå. Nån beställning kanske? Trevlig kväll till dig oxå

2012-02-17 @ 19:31:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0